FÖRVANDLINGEN VT 2023

Förvandlingen är en förtrollande saga som bygger på Anna Höglunds barnbok med samma namn. Föreställningen spelas kostnadsfritt för skolelever i årskurs 2-3 och ges vid tre tillfällen som offentlig föreställning för alla som vill köpa biljett.

På en ö i havet bor Barnet med sina tre Vuxna. De har det mysigt tillsammans. De skramlar omkring i sina rustningar, rostar bröd och leker lekar. Men en dag börjar mörkret ta över. De Vuxna försvinner, en efter en… Barnet måste ge sig ut och leta efter dem. Barnet går genom skogar och möter okända världar och länder. Tills hen möter några som kanske kan hjälpa till.

Förvandlingen är en föreställning som bygger på sagans kraft i en mörk tid, i regi och bearbetning av Py Huss-Wallin. Med magisk atmosfär och suggestiv stämning tar vi med oss barnen på en mystisk resa.


Efter en bok av Anna Höglund

I regi och bearbetning: Py Huss-Wallin
Scenografi och kostym: Siri Areyuna Wilhelmsson
Kompositör och ljuddesign: Jenny Wilson
Koreografikonsult: Ossi Niskala

Medverkande:
Fabiola Cruz
Moa Silén
Adam Stålhammar
Lena B Eriksson


PREMIÄR 3 FEBRUARI 2023

För mer info och biljetter, klicka här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s