#HISTORISKASYSTRAR

 

Alldeles för många människor föll av pinn innan instagram blev en fluga.
Detta är deras revival!

Följ Historiska systrar på Instagram – varje dag ett nytt inlägg från någon av de hundratals historiska kvinnor som en gång i tiden inte hade internet, men som nu – med hjälp av samtida skådespelare får hjälp att ta plats i etern!

Medverkande skådespelare: Py Huss-Wallin, Nils Granberg, Sanna Persson Halapi, Wasim Kashlan, Katarina Krogh, Hanna Carlsson, Lilja Fredrikson, Rebecca Tiger, Anja Lek Paulsson, Marta Andersson med många fler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s