The Royal Dramatic Rumble Wrestling Fight Night Forever! – Fadren vs Fordringsägare december 2012

The Royal Dramatic Rumble Wrestling Fight Night Forever! – Fadren vs Fordringsägare

World Wide Royal Dramatic Wrestling Federation – WWRDWF presenterar stolt Strindbergsårets viktigaste match! Den efterlängtade uppgörelsen mellan två av Strindbergs mest uppskattade pjäser! Fadren vs Fordringsägare! Desperata tider kräver desperata handlingar…

Kommer det bli varje man för sig själv? Vem kommer att bli eliminerad först? Kommer Ryttmästaren äntligen erövra titeln, och kommer Laura att tillåta det? Kommer Adolf, Tekla och Gustav kunna samarbeta? Och vem är egentligen far till Bertha? Den norska besten – kommer han kunna hålla sig utanför? Missa inte årets historiska dramatic smackdown! Blod, svett, svek och wrestling som du aldrig sett det förut!

I rollerna Pierre Wilkner, Kicki Bramberg, Sanna Sundqvist, Omid Khansari, Ester Uddén, Hampus Hallberg, Nathalie Alvarez, Hanna Bylund, Julia Gumpert, Rickard Hasslinger, Alice Hillbom Rudfeldt, Py Huss-Wallin, Daniel Lindman Agorander, Alexander Lindman, Hilda Rydman, Josephine Wistedt

Regi Nils Poletti
Scenografi och ljus Markus Granqvist
Kostym Lena Lindgren
Peruk och Mask Barbro Forsgårdh

Premiär 8 december

”Satans Strindberg” har fyllt sin funktion som vanvördigt narrspel vid den döde diktargigantens hov. Mission accomplished.”
– Expressen

”Det var dock inte bara hejdlöst sjukt roligt – det var också provocerande äckligt emellanåt”
– Kulturbloggen

”Det är sjukt, roligt – och faktiskt det enda logiska sättet att avsluta detta långa Strindbergsår på.”
– SvD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s