SATANS DÖD HÖSTEN 2017

20899181-BnB6v
Produktionsgruppen Woland presenterar arbetar sedan 2015 med projektet Satans Triologi – en fördjupning in i ett samhälle som speglar vår historia, nutid och framtid, en teater och konsthändelse på 5000 kvm i ett kontorskomplex i Sickla.

 

Del 1 – Satans demokrati – hade premiär 13e november 2015.
Del 2 – Satans delirium – hade premiär 1 oktober 2016.
Del 3 – Satans död – har premiär 4e november 2017.
Med inspiration från romanen ”Mästaren & Margarita”, gestaltas en värld där publiken får ta del av karaktärernas liv och den konst som våra konstnärer skapat. Publiken får via sin egen nyfikenhet utforska de 3500kvm som berättelsen utspelar sig på.
Bakom Woland presenterar står Py Huss-Wallin, Jimmy Meurling, Andreas Blom, Emelie Bergbohm och Sara Jernberg.
Besök projektets hemsida för mer information: www.satansdemokrati.se

 

SATANS DÖD

72719131-XwmcE

”Inget är som du tror det kommer vara eller som du minns att det var.”

Efter två genomförda produktioner, Satans demokrati (2015) och Satans delirium (2016), avslutas det treåriga konst- och teaterprojektet med den sista delen i Satans trilogi: Satans död.

Den 4 november – 31 december öppnar vi för sista gången upp dörrarna till Sveriges största teater- och konsthändelse i det utrangerade kontorskomplexet i Sickla.

Satans död är ett visuellt och audiellt verk i megaformat där publiken själva styr över sin upplevelse och där varje vistelse och föreställning är helt unik.

I Satans död kommer husets besökare att befinna sig i ett tillstånd mellan liv och död. De bjuds in till att reflektera över val de gjort genom livet, återuppleva gamla glömda minnen och göra nya ställningstaganden i väntan på återfödelse.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s