BLACK HOLE VÅREN 2019

blackhole_nyhetsbrev

BLACK HOLE

Det finns inget botemedel, du är redan smittad.

Ingen vet när allt startade. Plötsligt började studenterna försvinna. En efter en flydde de dagsljuset och försvann in i skogen. Någon menade att man sett en tonåring med stora bölder i ansiktet snatta mat på Ica. Andra berättade att man sett en kvinna med svans. Under tiden fortsatte de vuxna som vanligt, förblev normala – kanske för att deras egen sexlust ebbat ut?

Under två exklusiva kvällar spelas den omslutande föreställningen ”Black Hole” – inspirerad av Charles Burns klassiska serieroman med samma namn – i Expo, Atlas-Copcos urblåsta utställningsbyggnad i Sickla. Som publik får du ensam vandra runt, utforska och ta del av karaktärernas öden på 600kvm.
Föreställningen är ett resultat av avgångsstudenterna på Stockholms Dramatiska Högskolas valbara kurs; Site specific, där studenterna från olika utbildningar under fem veckor utforskat att skapa scenkonst i ett ”icke traditionellt scenrum” och att agera interaktivt med publik.
Projektet tas fram i ett samarbete mellan Stockholms dramatiska högskola och Atrium Ljungberg och handleds av Py Huss-Wallin, tidigare projektledare för scen & konstprojektet Satans triologi som tog plats i AL’s lokaler under 2015-2017.

Medverkande avgångsstudenter från Stockholms dramatiska högskola;
Cicely Irvine, Jacob Danielsson, Jessie Lewis Skoglund, Lucas Carlsson, Marina Almén, Matilda Bördin, Nora Ericsson, Oskar Webrell, Tilda Henriksson.

Föreställningarna spelas den 12e feb kl 18.30 och 20.30, samt den 13e feb kl 18.30 och 20.30 i Expo, Järnvägsgatan 31 i Sickla centrum, 10 minuter från Slussen. Du tar dig hit via buss, tvärbana eller Saltsjöbanan. Upplevelsen är 1 timme och 10 minuter, publiken uppmanas vara på plats 10 minuter innan föreställningsstart. Bekväma skor är att föredra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s