POLITISKA SNUSKBARN PÅ LANDSBYGDSSAFARI sommaren 2013

POLITISKA SNUSKBARN PÅ LANDSBYGDSSAFARI
spelades på teaterlogen i Yngsjö och Paradisiofestivalen i Kärrtorp

Teaterkollektivet ”Hej, vad det svänger i kyrkan” följer upp fjolårets succé på Turteatern i Kärrtorp med ännu ett kioskvältande skådespel.

Deras kabaré är ett lyckopiller, ett glädjeskutt, ett flatskratt, ett värmande leende, ett svårartat performancevrål, en angenäm kallsup, en örfil, en smocka, ett smicker, en kyss, en kittling, en kalldusch där det bränns, ett finger där det kliar, en tillfällig berusning och ett permanent uppvaknande. Åtta skamlösa skådespelare och deras svängande husband, vill locka det gudomliga i Er alla att komma ut och ta en svängom. Och Hej va det svänger!

‘Hej va det svänger i kyrkan!’ är en nyandlig underhållningsorganisation och det gudomliga i människan är deras arbetslinje. De är blott enkla kulturarbetare och det står icke i deras makt att lova stor konst, men Underhållning, det kan de!

”Politiska snuskbarn…” är ingenting för amatörer eller aningslösa turister. Det är en uppsättning som kräver sin man eller kvinna, som tål en radda provokationer och några glada nummer om tidelag och övergrepp på spädbarn. Det är en show som garanterat kommer att förstöra den trivsamma stämningen på Österlen.

LÄS HELA RECENSIONEN ://www.svd.se/kultur/scen/ingenting-for-teaterovana_8321544.svd

Föreställningen är ett samarbetsprojekt mellan Turteatern och Teater Frank.

Av: Ensemblen
Regi: Nils Poletti
Musik: Daniel Rossetti
Producent: Fanny Enberg
Medverkande: Ester Uddén, David Sigfridsson, Sanna Sundqvist, Lucas Krüger, Py Huss-Wallin, Nils Granberg, Carina Ehrenholm, Hampus Hallberg, Viktor Löfvenius, Mickel Löfvenius, Robin Ahlqvist.

1004822_10151839805594739_1879365079_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s